Zakelijk verhuizen naar Frankrijk

Al meer dan 10 jaar úw verhuisbedrijf in naar Frankrijk!

Bovendien kunt u ons ook inschakelen als verhuisbedrijf in Frankrijk voor het zakelijk verhuizen. Wij verzorgen uw zakelijke verhuizing van A tot Z, zodat u volledig ontzorgt wordt. Voordat u het weet is uw kantoor, magazijn of opslag verhuisd, waardoor u binnen een mum van tijd weer aan de slag kunt!

Logistiek verlengstuk

Zoals u zelf bewust bent, ligt Frankrijk niet direct om de hoek. Daarom begrijpen wij goed dat u niet zomaar een verhuisbedrijf zoekt, maar een verhuisbedrijf dat kan voldoen aan uw wensen én veilig te werk gaat. Dat stukje extra bieden onze verhuizers. U kunt voor al uw logistieke vraagstukken binnen uw onderneming bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan het vervoeren van warmtepompen naar bouwplaatsen voor installatiebedrijven. Of het transporteren en opbouwen van stands in Frankrijk. Uw probleem wordt onze uitdaging, wat wij graag met beide handen aanpakken.

Daarnaast is er de mogelijkheid tot distributievervoer. In dat geval transporteren wij pakketten en producten op pallets. Zoals u hoort, is er bij ons Verhuisbedrijf in Frankrijk voor iedere situatie een toepasselijke oplossing. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Neem direct contact op

Uw erkende zakelijk verhuizer naar Frankrijk

Door onze ervaren en erkende verhuizers zijn we ons bewust dat iedere verhuizing anders wordt benaderd, zowel in het binnen- als buitenland. Maar ook bij zakelijke verhuizingen in vergelijking tot particulieren verhuizingen. Nadat u contact heeft opgenomen, zullen wij aan de hand daarvan een draaiboek opstellen waarin we uw wensen betrekken. Met een duidelijk plan van aanpak laten onze erkende verhuizers uw zakelijke verhuizing naar Frankrijk zo soepel mogelijk verlopen.

Bent u in Nederland op zoek naar een tijdelijke of permanente ruimte voor uw zakelijke inboedel? Bij ons kunt u een Self Storage locker huren. Met deze lockers weet u zeker dat uw spullen veilig staan. Daarnaast kunt u op ieder moment van de dag terecht bij uw spullen door middel van de persoonlijke code.

Heeft u een opslagruimte nodig voor uw pallets (tot 100 stuks)? Ook dan staan wij voor u klaar. Er kunnen afspraken gemaakt worden om de opslag naar de desgewenste klant te bezorgen.

Zijn er meubels die moeten worden gemonteerd of gedemonteerd? Wij helpen u en uw team graag een handje, zodat u zich kunt richten op uw werk. Geen stap is ons te veel!

Self storage