Particulier verhuizen naar Frankrijk

Een verhuisbedrijf met ervaren en deskundige vakmannen: ons verhuisbedrijf in Frankrijk!

Met meer dan 10 jaar ervaringen zijn we voorbereid op iedere unieke verhuizing. Bij uw particuliere verhuizing naar Frankrijk kijken we nauw naar uw behoeften om er gezamenlijk een zorgeloze verhuizing van te maken.
Wilt u vooraf een beeld hebben van hoeveel inhoud u gaat verhuizen? U kunt gebruik maken van onze verhuiscalculator om een indicatie te krijgen van uw verhuisvolume.

Uw particuliere verhuizing naar Frankrijk

Bij ons is het uw verhuizing, uw feestje, en onze zorg. Bij iedere verhuizing komen weer andere uitdagingen kijken, maar met onze ervaren verhuizers is er voor iedere situatie een oplossing. Bespreek vooraf ook duidelijk wat u verwacht van de verhuizers. Wij verzekeren u een verhuizing vanuit of naar Frankrijk: begin maar te genieten van de nieuwe start!

De erkende verhuizers verhuizen niet alleen uw woninginrichting van A naar B, maar doen er ook alles aan om dit veilig te doen. Zoals wordt gezegd Een goede voorbereiding is het halve werk en juist daarom zijn wij net zo goed gespecialiseerd in het inpakken (en ook vervoeren) van uw inboedel. Van begin tot einde is uw particuliere verhuizing naar Frankrijk in vertrouwde handen.

Plan direct uw verhuizing

Veilige opslagruimte in Nederland

Bent u in Nederland op zoek naar een opslagruimte voor uw inboedel? Dat kan! Wij beschikken namelijk over Self Storage lockers, waarvan u gebruikt kunt maken wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw spullen veilig worden opgeslagen. Gaat u dus voor een langere tijd naar Frankrijk, maar wilt u toch een aantal spullen veilig achterlaten? Dan bieden wij de ideale oplossing.

Het is een opslag waar u 24/7 terecht kunt door middel van uw persoonlijke toegangscode. Stel dat u toch plotseling bij uw opgeslagen spullen moet zijn, dan is dat geen probleem. Naast de Self Storage lockers kunt u ook kiezen om uw verhuisspullen in grote verhuiskratten te stallen. Dit is net zo goed beveiligd en daarnaast ook voorzien van een consequente temperatuur.

Omdat wij als erkende verhuizers willen dat u zorgeloos kunt genieten van uw verhuizing. zijn wij pas tevreden wanneer u dat bent. Heeft u hulp nodig met het monteren of demonteren van uw spullen? Wij zetten die extra stap en zorgen dat uw meubels klaar zijn voor gebruik. U vraagt, wij draaien!

Meer over Self storage